Scouting Overloon Disclaimer
 
 

De informatie op deze site wordt geprobeerd zo correct mogelijk te houden.
Helaas zijn onvolkomenheden nooit helemaal uit te sluiten, tenslotte is het onderhoud van deze site ook 100% vrijwilligerswerk.
Bij twijfel over de verstrekte informatie kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de webmaster, het bestuur of de leiding.

Op deze site tonen we vooral programma-onderdelen, zowel als aankondiging, maar ook als verslag.
Deze content heeft als typische kenmerk een groot aantal foto's, omdat we die zo leuk vinden.
Op deze foto's is veelal onze jeugd te zien tijdens hun activiteiten, zodat ze bijv. zelf hun herinneringen kunnen ophalen.
Deze foto's geven ook aan buitenstaanders een goed beeld van wat wij zoal doen. Dat is natuurlijk ook helemaal geen geheim.
Uiteraard zullen wij proberen de privacy van onze leden zo goed mogelijk te beschermen, ook conform de AVG.
Mocht u toch bezwaar hebben op bepaald gepubliceerd materiaal, dan kunt u dit kenbaar maken bij de webmaster.

Een aantal fotoalbums staat vanwege de grootte en het gemak niet op de webserver van Scouting Overloon zelf, maar bij een publieke clouddienst zoals OneDrive.
Helaas is de beschikbaarheid en de werking daarvan niet altijd even goed, bovendien kunnen deze albums na verloop van tijd (automatisch) worden verwijderd.
Indien u graag een bepaald album wilt bekijken maar u blijft hierbij technische problemen ondervinden, neemt u dan contact op met de webmaster.
Als er bij bepaalde albums problemen blijven voordoen en dit wordt gemeld, dan zullen t.z.t. van die albums kleinere selecties worden gemaakt en op onze eigen server worden geplaatst.

Het forum is het enige interactieve gedeelte van de site. Hier kan zowel door leden als door buitenstaanders op gepubliceerd worden.
Het forum wordt zo goed mogelijk gemonitored, maar helaas kunnen er altijd ongewenste berichten worden geplaatst.
Helaas zijn er veel zogenaamde "bots" die automatisch proberen aan te melden en publiceren. Bovendien publiceren zij met name links naar obscure websites, die vooral op een site voor een jeugdbeweging als Scouting zeer ongewenst zijn.
Alle ongewenste berichten en/of schadelijke code worden zo snel mogelijk verwijderd. Het spijt ons als u toch dergelijke berichten tegen komt of op andere wijze last ondervindt van het forumgebruik.
Voor meer informatie hierover, lees de reglementen bij het registreren en de zogenaamde FAQ's van het forum.
Het forum is bovendien het enige gedeelte van de site waarbij zogenaamde cookies worden geplaatst. Deze dienen puur voor technische redenen en worden niet gedeeld, we maken geen gebruik van advertenties en dergelijke. Maar momenteel hebben we het forum gesloten.

Scouting Overloon aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot het gepubliceerde materiaal.


De website is in beginsel getest en geoptimaliseerd voor gebruik met Microsoft Internet ExplorerTM, met een schermresolutie van 1280x1024 pixels. Aanbevolen resolutie is 1680x1050 pixels of hoger.

 
 
 Info@ScoutingOverloon.nl